July 19, 2010

Allegra, la dolce ballerina

Second mural job woohoo! :D

Still in Jalan Paso, thank you to Mbak Ari Prameswari and Mbak Putri Rusli.

This time our client is a little cute ballerina named Allegra. She loves pink, she learns ballet, and she has a room full of princess-ey things. And this is what we came up with for her :)




The sketch

Angkat jemuraaan!! :D

Partner in crime aka Betty the ogre :p

13 comments:

  1. waaaa....baguuuusss....lutjuuu....

    ReplyDelete
  2. sisil..
    nanti kalo anak gue dah mau lahir gue minta tolong gambarin kamar yah :D
    ga gratisan kok :)

    ReplyDelete
  3. AWAWAWAWA saya juga ingiiin nanti punya kamar yang digambarin cecil! lucuuu skaliiiiii <3

    ReplyDelete
  4. http://lovelylindy.blogspot.comJuly 19, 2010 at 8:51 PM

    Yak ! mirip2 dengan yg aku inginkan untuk my girls'room
    Back to you soon ya...
    Btw rumah ku deket sama Paso loh :D

    ReplyDelete
  5. WOOOOOW
    so cuteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  6. @ mbak Amesh : i can't wait to have fun on your backyarrddd :D hehehe

    @ Aphrodita, Puri, Tatiana, Yola : thank you girlsss *hugs*

    @ Mbak Lindy : oyah dimana mbak? Hehe iya nih aku masih utang kirim kamu karikaturnya yah

    @ Piqo : boleh banget dong pik pik olimpik, gampang lah ntar kita atur2 hihi

    ReplyDelete
  7. Mas Imran lagi cari yg bisa cat mural buat kamar anak tuh..buat projek konsepnya dia :)
    Coba kontak2an :D

    ReplyDelete
  8. cei muralnya cute bangeeeeeeetttttttttttt!! i think you should start designing your own wall decal and sell them!

    ReplyDelete